Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
    мерцедесчето щот поне няма чупене
    Чупи се и той , и като се строши боли повече от Алфата .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ако е поддържана една кола каквато и да е няма да има кои знае какви грижи.Наи ме е яд на хора дето си купуват някои кенеф и после някоя си марка не ставала.Няма лоша кола има лоши стопани.

Comment

• Търся рамо за шофьорската чистачка и цял механизъм за чистачки за 164 супер. Пак да кажа.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Чупи се и той , и като се строши боли повече от Алфата .
          бих казал че доста по рядко се чупи от алфата, на моята наи големия период когато само сипвах и карах беше 5 месеца ! втория е 3 месеца, а през другото време се нещо и става, просто вече нямам никви нерви и пари да я правя, ако някои я пожелае я давам за 2600 ! вече и бележката е готова, лепвам я и некои може да се върже, доста си;но ме съмнява, ма ше се проба

Comment

е голф 3 няма да е със сигурност, примерно го казах, мисля си за пежо 605 от 96-та нагоре или Е300 ТД с нарязания калник и в краен слуаи едно Е36 купе, ма ше видим, да продада тая и според финансите ше оглеждам! по принцип искам да е мерцедесчето щот поне няма чупене, стига да е гледан преди това, лукса 164-ката пак си го има и малко по добра возия!
            1. Тая едва ли ще я продадеш за толкова, колкото е другата. А пък ако я продадеш - ще си купиш прототипа на Тико или осмия Трабантин.
            2. Таман си я оправил - струва ли си да вземаш друга пенсия за оправяне?
            3. Ако следващата ти кола е поне 200+ година - ОК, иначе не се заравяй в лай...а.
            4. Всеки избягал от този форум рано или късно се връща да се похвали на къф кенеф е попаднал.
            5. Няма кола дет няма чупене - идиоти колкото искаш.

Може и да ти звучи кофти, но е верно. Успех!
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
              1. Тая едва ли ще я продадеш за толкова, колкото е другата. А пък ако я продадеш - ще си купиш прототипа на Тико или осмия Трабантин.
              2. Таман си я оправил - струва ли си да вземаш друга пенсия за оправяне?
              3. Ако следващата ти кола е поне 200+ година - ОК, иначе не се заравяй в лай...а.
              4. Всеки избягал от този форум рано или късно се връща да се похвали на къф кенеф е попаднал.
              5. Няма кола дет няма чупене - идиоти колкото искаш.

Може и да ти звучи кофти, но е верно. Успех!
              може да е кенеф ама е с по евтина поддръжка, и няма да се чупи през ден ! пък ако стана милионер, може да се върна да се похваля че съм си взел алфа за 10-та кола примерно хаха, освен 164 едва ли бих си взел друга алфа, имах големи планове, да си събера пари и да си внеса Q4 която сигурно ше е единственна в БГ ама как да събера като всичко отива за тая ??? не става, ше я продам ше сложа некои леф отгоре и ше си взема нещо по нечупливо, да ме търкаля 1 година примерно и като събера кинти да избухна със нещо не виждано в БГ , не е ли по добрия вариянт ?

Comment

може да е кенеф ама е с по евтина поддръжка, и няма да се чупи през ден ! пък ако стана милионер, може да се върна да се похваля че съм си взел алфа за 10-та кола примерно хаха, освен 164 едва ли бих си взел друга алфа, имах големи планове, да си събера пари и да си внеса Q4 която сигурно ше е единственна в БГ ама как да събера като всичко отива за тая ??? не става, ше я продам ше сложа некои леф отгоре и ше си взема нещо по нечупливо, да ме търкаля 1 година примерно и като събера кинти да избухна със нещо не виждано в БГ , не е ли по добрия вариянт ?
                ОК .
                Така да е .
                Пак отиди долу в автосалоните и като си я харесаш пак я изцепи до червено докато е студена след като е стояла 2 години без да я палят дори . И после да видиш дали няма се троши .

Мойта е 90-та година и нищо не се пипа по нея освен ходова част напролет . До тука са и сменени (ремонтирани ) само съединител , водна помпа , работното цилиндърче и помпата на съединителя и най задното гърне . Аааа и вътешните дръжки на вратите ама те са си консуматив . Като кажете Алфите се чупели - ами чупят се като не случиш на кола и тя на стипанин тогава всички се чупят , познавам хора които за 10 000 Км успяха да съсипят чисто нова магазинска Астра и други които на 55 000 са на основен ремонт на Тойота Авенсис . Та така ,че всичко до стопанисването .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  ОК .
                  Така да е .
                  Пак отиди долу в автосалоните и като си я харесаш пак я изцепи до червено докато е студена след като е стояла 2 години без да я палят дори . И после да видиш дали няма се троши .

Мойта е 90-та година и нищо не се пипа по нея освен ходова част напролет . До тука са и сменени (ремонтирани ) само съединител , водна помпа , работното цилиндърче и помпата на съединителя и най задното гърне . Аааа и вътешните дръжки на вратите ама те са си консуматив . Като кажете Алфите се чупели - ами чупят се като не случиш на кола и тя на стипанин тогава всички се чупят , познавам хора които за 10 000 Км успяха да съсипят чисто нова магазинска Астра и други които на 55 000 са на основен ремонт на Тойота Авенсис . Та така ,че всичко до стопанисването .

тя доста преди това си е била цепена прегрявана , и като я взех е нямала масло! бих казал, че я стопанисвам доста добре, ма тя е неблагодарна, просто като е тръгнала да се чупи и няма краи, преди мен не са я гледали добре, за тва ся е на такова дередже !

Comment

• почти е сглобена, остана да си хвана с всичките болтове бронята единия фар, наливам антифриз и е готова, не ми остава време да я правя, пък и сам е доста трудно !
                    Attached Files

Comment

почти е сглобена, остана да си хвана с всичките болтове бронята единия фар, наливам антифриз и е готова, не ми остава време да я правя, пък и сам е доста трудно !
                      Гледам, че вече почти ти е минало. Мен ако питаш, ако верно си налял 4-5-7 бона в тая кола - не я продавай. И друга да земеш пак ще почнеш операция изваждане. Особено се замисли дале да е магарцедес - имам предвид сравни цените на аналогични чаркуляци (примерно каквито се трошил и сменял на Бабата). И умната...

Comment

Гледам, че вече почти ти е минало. Мен ако питаш, ако верно си налял 4-5-7 бона в тая кола - не я продавай. И друга да земеш пак ще почнеш операция изваждане. Особено се замисли дале да е магарцедес - имам предвид сравни цените на аналогични чаркуляци (примерно каквито се трошил и сменял на Бабата). И умната...
                        ми човек ко да ти кажа, сменях цял двигател + сички неща около него, дали ше се наложи същата операция на някои мерцедес ? съмняваме много! пък в тая кошара съм налял около 3500 +- 300лв , сега ако купувам, ше оглеждам колата под лупа, грешката която напварих като я взех че не я огледах, запалих я, карах я малко и я взех! няма как ше се наложи да се разделя с нея, колкото и да не ми се иска, много ме кефи и ми доставя голямо удоволствие като я карам ама просто се троши като сух хляб !

Comment

ми човек ко да ти кажа, сменях цял двигател + сички неща около него, дали ше се наложи същата операция на някои мерцедес ? съмняваме много! пък в тая кошара съм налял около 3500 +- 300лв , сега ако купувам, ше оглеждам колата под лупа, грешката която напварих като я взех че не я огледах, запалих я, карах я малко и я взех! няма как ше се наложи да се разделя с нея, колкото и да не ми се иска, много ме кефи и ми доставя голямо удоволствие като я карам ама просто се троши като сух хляб !
                          Ако не е била читава бройката - нищо чудно. Ега случиш на нещо дето нема да ти къса нервите.

Comment

Ако не е била читава бройката - нищо чудно. Ега случиш на нещо дето нема да ти къса нервите.
                            аз не знам да има такава чиатава ! алфа ромео вече не, хубуу ми говореха сички, ма аз дебела глава !

Comment

• Е щом се влияеш от хорските приказки, наистина по-добре не. Вземи си БМВ или Ауди, ама пак без да го провериш, та като с етроши да се успокояваш - ей, а какво ли щеше да е ако беше Алфа!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Е щом се влияеш от хорските приказки, наистина по-добре не. Вземи си БМВ или Ауди, ама пак без да го провериш, та като с етроши да се успокояваш - ей, а какво ли щеше да е ако беше Алфа!
                                аз ако се влиаех от тяхните приказки нямаше да си зема алфа, шот секи ма мислеше за ненормален, ма както и да е, мерак ми беше и докато я скивах я взех !

Comment

Working...
                                X